• Siivousta, asiointiapua, seuraa

    Siivousta, asiointiapua, seuraa

Säännöllistä kotiapua ikäihmisille

Siivousta, asiointiapua, hyväntuulista seuraa ikäihmiselle säännöllisesti tai kertaluontoisesti. Avuksi omaisten rinnalle. Soita tai laita viestiä yhteyslomakkeella, niin sovitaan aika ja tulemme keskustelemaan arjen avuntarpeistanne.

Kotipalvelu Aitoapu on Rovaniemen kaupungin rekisteröimä yksityinen kotipalveluiden tuottaja. Keskeinen arvomme on yksilöllinen, ehdottoman luotettava asiakaspalvelu. Tavoitteemme on tuottaa kaupungin parasta palvelua kaikessa, mitä teemme. Asiakas on ykkönen. Seuraamme myös asiakastyytyväisyyttä järjestelmällisesti. Kotipalvelu Aitoavulla on lain edellyttämät vastuuvakuutukset.

Uusi palvelu omaishoitajille

Haluaisitko hengähtää teatterissa tai käydä vaikka pidemmällä kauppareissulla? Tarjoamme luotettavaa ja aktivoivaa seuraa hoidettavallesi lyhytaikaisesti (1-7 h/pv). Voit maksaa palvelun sinulle myönnetyllä Rovaniemen kaupungin palvelusetelillä. Palvelumme ei sisällä terveydenhuollon palveluita, vaan turvallista ja hyväntuulista huolenpitoa ohjeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä p. 0400 543 277, niin tulemme tutustumaan.

Palvelumme ovat käytössäsi

Viikko- ja suursiivous
Ikkunoiden pesu
Säännöllistä ulkoiluseuraa
Vaatehuolto
Ruuanlaitto
Kauppakäynnit
Pihanlaitto ja lumenluonti
Harrastus- tai kirjastokäynnit
Kaveriksi lääkärikäynnille
Konsertti- ja teatteriseuraa
Tietokoneen käytön opetusta
Matonpesu
Varaston ja ullakon siivous
Autokyyti tarvittaessa

Palveluita tarjotaan pääsääntöisesti ma-pe klo 8-17. Varaamme käyntiin aina vähintään 1 tunnin. Palvelut voi ostaa ilman arvonlisäveroa, mikäli asiakkaalla todettu alentunut toimintakyky. Muutoin lisätään voimassaoleva ALV (24 % vuonna 2022).

Anna meidän pitää huolta, kun et itse pääse paikalle

Asutko kauempana tai sinulla ei ole mahdollisuutta olla läheisen ikäihmisen tukena Rovaniemellä? Kotipalvelu Aitoapu on luotettava apu, joka helpottaa teidän molempien elämää ja auttaa läheisesi asumista kotona.

Yhteisesti ikäihmisen ja mahdollisesti palvelun maksavan omaisen kanssa sovimme palvelun sisällöistä ja yksityiskohdista. Mikäli palvelun kohteena olevalle asiakkaalle sopii, toimitamme palvelun maksavalle omaiselle viikottain sähköisesti selvityksen, mitä sillä viikolla on ikäihmisen kanssa tehty ja onko jotain erityistä ilmennyt, vaikkapa jotain korjattavaa kotona tai jos seuraavan viikon palveluaikaa on muutettu.

Jos sinä omaisena maksat palvelun, voit itse hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessasi.
Omainen, tällaisen viestin voisit saada Aitoavulta:
”Lakanat vaihdettiin ja wc pestiin. Ensi viikolla matot ulos ja lattioiden pesu. Varasimme netin kautta ajan verikokeeseen ja käymme siellä Aitoavun kyydillä ennen siivousta ensi viikolla. Makuuhuoneen patteri tuntui hiukan viileältä. Naapuri lupasi käydä sitä katsomassa. Pyöräytimme mureketta pakkaseen. Lopuksi kävimme 1,5, km kävelyllä. Nautittiin auringonpaisteesta!”

Ota yhteyttä

tai ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta