Kotipalvelu Aitoapu

Kotipalvelu Aitoapu tarjoaa Rovaniemellä ikäihmisille apua kodin arkiaskareisiin. Teemme avuksesi kaikkea taivaan ja maan väliltä lain sallimissa puitteissa. Kotisiivousta, asiointiapua, pihatöitä, ikäihmisille apua tietokoneen käytössä, seuraa harrastuksiin ja mitä vain tarvitset. Sairaanhoitajia emme ole, joten terveydenhuollon palvelut tuottaa Rovaniemen kaupungin osaava kotihoito tai muut ammattilaiset yksityisistä yrityksistä alueella.

Kotipalvelu Aitoapu syntyi vuonna 2014 yrittäjä Kirsti Ryytty-Tuomisen kootessa mukavia ja osaavia ihmisiä ikäihmisten avuksi. 

Yrittäjällä on pitkä kokemus asiakaspalvelun tuottamisesta hotelliyrittäjänä. Hän on toiminut myös opettajana, tutkimuspäällikkönä ja kouluttajana. Kirsti on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Mutta älä anna sen haitata, tämä kaikki historia on valmentanut juuri tähän, haluun tarjota parasta mahdollista palvelua rovaniemeläisiin koteihin!
Yrityksen kirkkaana toiminta-ajatuksena oli alusta lähtien tuottaa luotettavaa ja joustavaa palvelua, jolloin asiakas on aina yksilö ja ainutlaatuinen. Muokkaamme siis palvelut kunkin toiveiden mukaan. Veloitamme ajastamme ja se voi pitää sisällään, mitä asiakas kokee tärkeäksi. Ennen kaikkea meillä ei ryntäillä, eikä säntäillä. Työt tehdään ripeästi ja huolellisesti, mutta varaamme aina aikaa myös keskusteluun ja seurusteluun, kun sitä halutaan. Me osaamme myös jutella tehdessämme Kunnioitamme myös niiden asiakkaiden toiveita, joille sosiaalinen kanssakäyminen ei ole tärkeää. Jokaiselle siis tarpeidensa ja toiveidensa mukaisesti.
Haluamme olla täydellisiä, mutta koska sitä meistä kukaan ei voi aina olla, toivomme, että annat palautetta, kun aihetta on. Vain siten voimme kehittää toimintaamme ja sinä saat rahoillesi haluamasi vastineen. Tavoitteemme on, että yhteistyöstämme jää hyvä muisto ja voit suositella meitä myös muille.
Anna meidän helpottaa arkeasi!
Terveisin Kotipalvelu Aitoavun väki